Drinks & Bites 3.22

4.9 star(s) from 9 votes
Veldstraat 23
Bredene, 8450
Belgium

About Drinks & Bites

Contact Details & Working Hours

Details

OVER ONS
Het Drinks & Bites team bestaat uit een groep gepassioneerde mensen en staat onder leiding van Serge Pipelers.
Serge Pipelers heeft zijn opleiding gevolgd in de hotelschool van Oostende.
Eén jaar later ging hij de praktijk opzoeken in restaurant de Vlaschaard in Middelkerke, waar hij zijn volledige basiskennis met vrucht heeft behaald.

Na zeven jaar zwaaide hij af en ging andere feestzalen en restaurants opzoeken om meer ervaring en verschillende stijlen van koken te ontdekken. Na nog eens een vijftal jaar begon hij als freelance kelner en kok te werken voor verschillende grote catering bedrijven.

Sinds Oktober 2012 heeft Serge 'Drinks & Bites' opgericht, een exclusief bedrijf die zich specialiseert in recepties en walking diners, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

WAT
Drinks & Bites richt zich specifiek naar kleine gerechtjes die iets groter zijn dan een gekend hapje en iets kleiner dan een normaal voorgerecht. Zo ontstaat er een formule dat zich leent tot een menu met wel 10 verschillende gangen, allemaal mooi op bord gepresenteerd.

Kwaliteit primeert op de kwantiteit! Dit is het motto van ons bedrijf. De versheid en het kwalitatieve van onze producten zijn ons uithangbord.

WIE
Een jong en dynamisch team staan in voor het bereiden en bedienen van onze gerechten en dranken.
Alles is tot in de puntjes verzorgd. Vanaf de opstelling van uw evenement tot en met de afwas staan wij voor u klaar. Het perfecte ingrediënt voor het slagen van uw feest!