Dierenverzorging Snoetje 2.07

Bettestraat 11
Stekene, 9190
Belgium

About Dierenverzorging Snoetje

Dierenverzorging Snoetje Dierenverzorging Snoetje is a well known place listed as Pet Service in Stekene ,

Contact Details & Working Hours

Details

Dierenverzorging Snoetje in Stekene, waar huisdieren op de eerste plaats komen

Bij Dierenverzorging Snoetje bent u in Stekene en omstreken al 10 jaar aan het juiste adres om uw huisdieren gelukkig en uw leven gemakkelijker te maken. Dankzij mijn dierenservice schenk ik uw huisdier de nodige liefde, aandacht en verzorging wanneer dat voor u moeilijk is. Spring binnenkort ook eens binnen in mijn spiksplinternieuwe dierenwinkel om uw dieren extra te verwennen.

Dierenzorg als u niet thuis bent

Het welzijn van de dieren komt op de eerste plaats. Daarom kunt u bij Dierenverzorging Snoetje terecht voor dierenzorg aan huis wanneer u niet thuis bent. Ik geef uw huisdieren eten en drinken, speel ermee, laat ze eventueel uit en controleer of ze nog gezond zijn.

Uitlaatservice voor een welgekomen wandeling

Wanneer u geen tijd heeft om een wandeling te maken met uw hond, help ik u graag uit de nood. Dankzij mijn uitlaatservice kan uw hond zich regelmatig uitleven en de frisse buitenlucht opsnuiven.

Veilige en aangename dierentaxi

Moet uw huisdier naar de kapper of dierenarts en heeft u niet de gepaste transportmiddelen? Ik breng uw huisdier in alle veiligheid en comfort naar de juiste bestemming met mijn dierentaxi!

Nieuwe dierenwinkel

Wilt u uw (huis)dieren verwennen met lekker eten of een origineel speeltje? Haast u dan naar mijn dierenwinkel in Stekene. U zal er de keuze hebben uit alle dierenbenodigdheden, zowel voor grote als kleine dieren. Met mijn klantenkaart zal u bovendien van voordelige koopjes profiteren!
Baasjes van honden en katten zijn niet de enigen die terecht kunnen in mijn nieuwe zaak. Ook voor kleinere huisdieren, zoals hamsters, heb ik heel wat leuks in petto. Zelfs voor grotere dieren, zoals paarden. Kortom: voor de noden en wensen van bijna alle dieren heb ik de gepaste oplossing!