Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters 2.77

5 star(s) from 32 votes
Ringlaan 173
Overpelt, 3900
Belgium

About Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters

Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters is a well known place listed as Veterinarian in Overpelt , Pet Service in Overpelt ,

Contact Details & Working Hours

Details

Komt u voor de jaarlijkse check-up en vaccinatie of moet uw huisdier diepgaander onderzocht worden bij deze praktijk kan dit allemaal.
Stijn heeft een uiterst hygienische praktijk ter beschikking. Op het gelijkvloers wordt u ontvangen in de ruime en aangename wachtkamer. Hier kan u aan de balie terecht voor het maken van een afspraak of voor het afhalen van voeding of medicatie. In de warm aangeklede consultruimte zal uw huisdier van snoetje tot staartje onderzocht worden.
Via de trap komen we terecht in de benedenruimte waar al de onderzoeken en operaties gebeuren. In de eerste ruimte worden de echografische en digitaal radiografische onderzoeken gedaan. Dit allemaal met de laatste nieuwe toestellen. Verderop in de ruimte wordt via een ultrasoontandsteen- en polijstapparaat de tanden van huisdier onder handen genomen. In een volledig aparte ruimte verderop worden de meest voor de hand liggende steriele operaties verricht gaande van sterilisaties en castraties tot het verwijderen van tumoren allerhande en de meer gecompliceerde buikoperaties. Voor orthopedische ingrepen werkt Stijn samen met een collega.
In de laatste ruimte, de recoveryruimte, worden de diertjes opgevangen in ruime en verwarmde benches. Deze ruimte is via een geluids- en zichtcamera steeds bewaakt .

Kortom u merkt het , bij dierenarts Stijn is uw huisdier in goed handen.