Dierenartsenpraktijk Plantijn 2.88

4.8 star(s) from 32 votes
Bosduifstraat 18-20
Antwerp, 2018
Belgium

About Dierenartsenpraktijk Plantijn

Dierenartsenpraktijk Plantijn Dierenartsenpraktijk Plantijn is a well known place listed as Hospital in Antwerp , Veterinarian in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom op de facebook pagina van dierenartsenpraktijk Plantijn

Onze praktijk werd opgericht in 1976. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een groepspraktijk met 6 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes.
Ons doel is hoogwaardig werk te leveren zonder het vertrouwelijk contact met onze patiënten en hun baasjes te verliezen. Geen enkele patiënt is immers hetzelfde en wij vinden het belangrijk om voor elk dier en zijn baasje een oplossing op maat te bieden.
Ieder van ons heeft een ruime ervaring en basiskennis. We staan dus allen klaar om de alledaagse kwaaltjes van uw huisdieren te verzorgen. Daarnaast verdiept ieder van ons zich in een specifiek vakgebied.
Dankzij onze diverse interesses kunnen we verschillende onderzoekstechnieken en behandelingen aanbieden. We volgen hiervoor dan ook allen regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland zodat we mee evolueren met de meest recente ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Complexe gevallen worden in team aangepakt en kunnen zo met de beste zorg behandeld worden.