DI LOCO 3.97

4.7 star(s) from 60 votes
HERENTALSESTEENWEG 49
Lichtaart, 2460
Belgium

About DI LOCO

DI LOCO DI LOCO is a well known place listed as Shopping/retail in Lichtaart , Clothing Store in Lichtaart ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een 'catwalk model' is geen voorwaarde om er goed gekleed bij te kunnen lopen. Heeft u een maatje meer maar is mode uw passie en wilt u er graag trendy en elegant uitzien? Di Loco is gespecialiseerd in ongelimiteerde damesmode en heeft het grootste aanbod eigentijdse dameskleding voor een maatje meer vanaf maat 42 tot en met maat 54 in omgeving Kasterlee.

Weet u niet goed met welke kleding u uw sterkste troeven het beste laat uitkomen, of hoe u uw mindere kantjes mooi camoufleert? Wij staan u graag bij met professioneel modeadvies en halen met veel plezier de allermooiste dameskleding voor u boven. Een mooi en elegant ensemble volledig volgens de laatste nieuwe modetrends kan u immers dat extra vleugje uitstraling en zelfvertrouwen geven. En dat is nu net wat bij Di Loco primeert; dat onze klanten met een goed gevoel en met een prachtige nieuwe outfit onze winkel verlaten.

Onze selectie kleedjes en jurken, broeken, rokken, blouses, shirts, truien, hemden, jassen en andere fashion items voor dames met grote maten en ronde vormen stellen we zorgvuldig samen aan de hand van de collecties van trendy merken die hun waarde reeds hebben bewezen op vlak van kwaliteit en modisch comfort. Toch hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding zodat u hier zowel basics als gelegenheidskleding vindt in alle prijsklassen.

Enkele van onze merken:

Caroline Biss - Giovane - Joseph Ribkoff - Amania Mo - Luisa Cerano - Riani - Natan+ - Atmos - Leo Guy - Betty Barclay - Mayerline - Basler - ...

Mogen wij u binnenkort in onze winkel verwachten? U vindt ons op de Herentalsesteenweg 49 te Lichtaart. Lichtaart is een deelgemeente van Kasterlee, in het Oosten van de provincie Antwerpen. Herentals, Geel, Turnhout, Ranst, Zandhoven, Beerse en Zoersel liggen niet veraf en met de auto bent u vlug bij ons aan de deur. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Voor een gezellige sfeer en stijlvolle winkelnamiddag, mét gepast modeadvies bent u steeds welkom in onze zaak!