Decoratie Geysen 3.16

Turnhoutsebaan 283
Mol, 2400
Belgium

About Decoratie Geysen

Decoratie Geysen Decoratie Geysen is a well known place listed as Home Decor in Mol , Blinds & Curtains Store in Mol , House Painting in Mol ,

Contact Details & Working Hours

Details

Op zoek naar een bepaalde sfeer in huis? Zo kan uw interieur sober en discreet zijn, maar ook warm en gezellig of eerder strak en zakelijk. Kortom, voor elke smaak is er een passende decoratieve oplossing. Het aanbod is enorm en daarom staan onze ervaren interieur specialisten u graag bij met advies om zowel praktisch als esthetisch de beste oplossing aan te bieden.
Door constante bijscholing, opgebouwde ervaring, onze zoektocht naar de beste producten en aandacht voor milieu en veiligheid (onze firma draagt al meer dan 10 jaar het VCA label ) onderscheiden wij ons in het vak.
Ons lidmanschap van de Sikkens Quality Painters is hiervan een duidelijk voorbeeld.
Op gebied van decoratieve technieken hebben wij ervaren mensen in ons team die zowel de klassieke als de hedendaagse technieken perfect beheersen.
Ook wat betreft raamdecoratie werken wij al vele jaren samen met verscheidene toonaangevende merken en omdat raamdecoratie niet alleen esthetisch maar ook functioneel moet zijn, bieden wij u een uitgebreid gamma van zonwering aan, waarbij wij graag onze ervaring met u delen.