De paardenstallen 4.2

4.7 star(s) from 41 votes
Herkenrode abdij 5
Hasselt, 3511
Belgium

About De paardenstallen

De paardenstallen De paardenstallen is a well known place listed as Restaurant/cafe in Hasselt , Restaurant in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

De paardenstallen zijn gelegen op Abdijsite Herkenrode. Wat ooit één van de eerste en vooral ook rijkste vrouwenabdijen van de Nederlanden was, is na een jarenlange restauratie en herbestemming omgevormd tot een levendige plek met voor ieder wat wils.

Kwaliteit, authenticiteit en vriendelijkheid zijn dé kernwoorden die wij elke dag hoog in het vaandel dragen!
Wij bieden een eerlijke verse keuken, waar wij gebruik maken van regionale seizoensproducten en waar wij met fierheid de Belgische klassieke keuken uitdragen!

Bij ons vind je een eigentijds zelfbedieningsconcept waar de charme van het prachtige historische pand samensmelt met een frisse hedendaagse inrichting.

Naast de dagdagelijkse werking is er in de paardenstallen ook de mogelijkheid om in groep te genieten in de ruime zin van het woord. Elke gelegenheid is goed om samen aan tafel te schuiven, hetzij met familie, vrienden of collega’s.
De completen, de primen en de vespers zijn drie zalen met een capaciteit van 30 tot 100 personen. Tijdig reserveren is uiteraard aan te raden.