De Jacht Heverlee 4.08

4.6 star(s) from 33 votes
Naamsesteenweg 581
Heverlee, 3001
Belgium

About De Jacht Heverlee

De Jacht Heverlee De Jacht Heverlee is a well known place listed as Restaurant/cafe in Heverlee , Restaurant in Heverlee , Event Venue in Heverlee ,

Contact Details & Working Hours

Details

Op zoek naar een locatie voor een jubileum, babyborrel, verjaardagsfeest, personeelsfeest, doopfeest of een bijeenkomst voor een andere gelegenheid? Aan de rand van het Heverleebos en dichtbij de ingang van het Arboretum van Heverlee ligt ‘De Jacht’.

‘We bieden feesten tot 110 personen op maat van de klant, in een groene en serene omgeving. Parkeren kan aan de overkant, op de ruime parking van Brasserie 500.’

Met een sfeervol terras voor recepties en een speeltuin voor de kleinsten, beschikt De Jacht Heverlee over alle troeven om van iedere bijeenkomst een succes te maken.
In de keuken van De Jacht Heverlee wil jonge chef Steppe samen met zijn team en met aandacht voor locale producten zeer smakelijke gerechten serveren.

Deze locatie is ook zeer geschikt voor het organiseren van seminaries, vergaderingen, productpresentaties, ontbijtvergaderingen etc.