Dag van het Zand 4 Kids 3.45

5 star(s) from 5 votes
Dorp 14
Lommel, 3920
Belgium

About Dag van het Zand 4 Kids

Dag van het Zand 4 Kids Dag van het Zand 4 Kids is a well known place listed as Event in Lommel ,

Contact Details & Working Hours

Details

De Dag van het Zand 4 Kids is een kinderkunstenfestivalrond rond glas en zand voor alle kinderen, hun mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. Maak je eigen glasjuweeltje of zandarmbandje, giet je eigen glaskunstwerkje, vaar met elektrische boodjes, maak een torenhoge legoconstructie, geniet van knettergek straattheater, klim als een spiderman, fiets zo hard je kan en win, kijk naar de poppenkast van de Mystery Kids, geniet in de bellentuin, maak een rondje op de carrousel en nog veel meer.

Speciaal voor de Dag van het Zand toveren we het glasatelier in het GlazenHuis om tot een Glasbeach. Creatief met zand en glas blazen op het strand. Dit wordt ongetwijfeld opnieuw het warmste plekje in Lommel. Het Kids Blasbeach is trouwens ook open op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus. Je kan hiervoor inschrijven via info@hetglazenhuis.be of tijdens de Dag van het Zand.

Ben je jonger dan 18 jaar en heb je de knutselmicrobe te pakken? Toon en verkoop al je leuke zelfgemaakte spulletjes op onze Mini-Supermarkt. Inschrijven via sofiesevens@hotmail.com.

Meer info op www.lommelleeft.be/dagvanhetzand