Cultuurcentrum De Adelberg 4.4

4.4 star(s) from 15 votes
Adelbergpark 1
Lommel, 3920
Belgium

About Cultuurcentrum De Adelberg

Cultuurcentrum De Adelberg Cultuurcentrum De Adelberg is a well known place listed as Arts & Entertainment in Lommel , Arts/entertainment/nightlife in Lommel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Heb je een grote honger naar cultuur of wil je graag gewoon een gezellig avondje uit? Ben je een liefhebber van muziek, dans en theater? Laat je je graag verrassen door een stevige portie humor? Of ben je opzoek naar een leuke uitstap voor de ganse familie?
Bij cultuurcentrum De Adelberg zit je goed. De Adelberg presenteert een ruime en gevarieerde keuze aan culturele voorstellingen en is hiermee toonaangevend in de regio. In het verleden prijkten klinkende namen op de affiche zoals; Kommil Foo, Jef Neve, Introdans, Theater Terra, Nathalie Meskens, Wouter Deprez,… Bovendien is het jaarlijkse harpfestival Seduced by Harps uitgegroeid tot het grootste en belangrijkste harpfestival in België.

Naast de podiumactiviteiten is er op donderdagavond de Adelbergfilm met kwaliteitsfilms die niet alleen aangenaam zijn om naar te kijken, maar ook stof tot nadenken bieden.

Tot slot behandelt de uitgebreide reeks cursussen, lezingen en workshops zowel kunst als historische en maatschappelijke onderwerpen.

Bekijk het programma van CC De Adelberg op www.ccdeadelberg.be.

Organiseer je zelf een evenement of zoek je een geschikte vergaderruimte? De Adelberg stelt haar faciliteiten ter beschikking. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Zaalcapaciteit: 448 pers.