Creato Car Interior & Accessoiries BVBA - Recaro - Meguiar's 3.5

4.7 star(s) from 15 votes
Noorwegenstraat 29e
Evergem, 9940
Belgium

About Creato Car Interior & Accessoiries BVBA - Recaro - Meguiar's

Creato Car Interior & Accessoiries BVBA - Recaro - Meguiar's Creato Car Interior & Accessoiries BVBA - Recaro - Meguiar's is a well known place listed as Automotive in Evergem , Automotive Parts & Accessories in Evergem ,

Contact Details & Working Hours

Details

- U kan bij ons terecht voor het bekleden van praktisch alle onderdelen van auto's, vrachtwagens, motorhomes, boten, motorzadels en projecten. U heeft keuze uit meer dan 20 soorten leder in meer dan 500 verschillende kleuren. Ook voor stoffen en vinyl bent u bij ons aan het juiste adres.

- Wij zijn officieel verdeler van Recaro en Sparco sportstoelen. Bel of mail ons voor de diverse mogelijkheden. Geef zo veel mogelijk gegevens van uw wagen dan kunnen wij een voorstel uitwerken. Of beter nog, kom langs in onze showroom te Evergem.

- Is zitten een groot deel van uw dagelijkse bezigheid? Bent u op zoek naar meer comfort in uw wagen, op kantoor, op uw vorkheftruck of grondverzetmachine? Recaro is marktleider in aftermarket ergonomische zetels. Wilt u graag meer info over ergonomie, rugproblemen, waarom een Recaro zetel, veiligheid, comfort en design? Contacteer ons!

- Bij ons vindt u nagenoeg het volledige gamma onderhoudsprodukten van Meguiar's. Wilt u uw dagelijkse wagen in tip top vorm behouden of uw oldtimer in showroomstaat krijgen? Met de produkten van Meguiar's kan dit met een minimum aan moeite. Alle produkten staan bij ons in demo zodat u zelf kan ondervinden of het beoogde resultaat wordt behaald. bij lakproblemen wordt u bijgestaan met raad en daad. Zo koopt u enkel wat u nodig heeft.

- Bij ons kan u ook terecht voor leveren en plaatsen van cabriodaken in zowel vinyl als stof. Zoals bij alle door ons verkochte produkten leggen wij ook hier de nadruk op kwaliteit eerder dan op de laagste prijs.

- Wij ook dealer van Autostyle (allerhande auto-onderdelen en accesoires). Via de webshop heeft u de mogelijkheid om een keuze te maken uit meer dan 50.000 artikelen en deze bij u thuis te laten leveren of te komen afhalen in de shop wanneer het u past.

http://www.autostyle.nl/creato/