Congruent Coachen Community Club 1.84

Plantenstraat 3 bus 001
Sint-Truiden, 3800
Belgium

About Congruent Coachen Community Club

Congruent Coachen Community Club Congruent Coachen Community Club is a well known place listed as Professional Services in Sint-Truiden , Business Services in Sint-Truiden ,

Contact Details & Working Hours

Details

Deze FB-pagina heeft als doel:

1. gezondheidscoaches (in spé) met elkaar in contact te brengen, ideeën uit te wisselen, elkaar te helpen, kennis te delen en vragen te stellen. Je wordt vriendelijk verzocht niet te spammen in welke vorm dan ook (via posts, comments of prive berichten).

Ken jij iemand voor wie deze pagina een meerwaarde kan betekenen? Deel gerust!

2. gezondheidscoaches (in spé) te begeleiden in hun professionele groei en zo hun onderneming de juiste start en groei te geven.

Het ondernemerschap is het mooiste persoonlijke ontwikkelingsproces dat je je kan voorstellen! Als actie- en businesscoach voor (startende) gezondheidscoaches (in spé) is jouw carrière in goede handen!

Over Brenda
Als ervaringsdeskundige weet Brenda waarover ze spreekt. "Gedurende 10 jaar was ik internationaal actief als marketing manager in de software- en videotechnologiesector. Een prestigieuze topjob waar elke ambitieuze twintiger van droomt. Wonen en werken in het buitenland. Maar succes ging gepaard met veel stress en een erg ongezonde levensstijl. In 2008 werd de druk me te veel en ging ik door mijn diepste dal ooit."

Een kantelpunt zo blijkt. Brenda ging opnieuw studeren en volgde een vierjarige opleiding (De Levensschool, Tongerlo) als gezondheidscoach. Ze werd zo gepassioneerd dat ze de opleiding in 2 jaar met glans voltooide en besloot er haar full time job van te maken. Een complete carrièreswitch. Ze volgde ondertussen ook talloze starterstrajecten waaronder buitenlandse programma’s bij gerenommeerde topondernemers en het exclusieve BRYO-traject bij VOKA om haar ondernemersvaardigheden aan te scherpen. Ze neemt deel aan talrijke netwerken en vindt het belangrijk om van de laatste trends in preventieve gezondheid en in het ondernemerslandschap op de hoogte te blijven.

De uiteenlopende principes, technieken en strategieën die Brenda toen geholpen hebben, heeft ze nu samengebracht in de unieke TOKS®-methode, een uniek traject in Vlaanderen.

Haar businessmodel, gericht om preventieve gezondheid in Vlaanderen hoog op de agenda te plaatsen, en haar 365 dagen TOKSEN®-traject is door VOKA Health geselecteerd voor het CASMA-ambassadeurschap. (http://www.healthcommunity.be/artikel/casma-ambassadeur-brenda-gysens-kleine-koerscorrecties-grote-gezondheidswinst )

"Nu leef ik een geweldig leven vanuit mijn missie en passie. Ik denk niet meer in termen van worklifebalans. Voor mij gaat het over lifelifebalans. Alles is één geheel. Ik heb een levensstijlsysteem op mijn maat ontworpen waardoor ik mijn voornemens kan volhouden en niet telkens weer opnieuw moet beginnen. Dit leer ik niet alleen aan mijn cliënten maar ook aan collega gezondheidscoaches.”

Brenda is een krak in strategisch en conceptueel denken, weet dit in actie om te zetten en te koppelen aan digitale coaching technologie. Zij doceert ‘coachen voor groepen’ aan gezondheidscoaches in spé bij Syntra Leuven.

www.brendagysens.be