Condius - Weyne Projects 2.46

5 star(s) from 8 votes
Franslaan 59/0001
Nieuwpoort-Bad, 8620
Belgium

About Condius - Weyne Projects

Condius - Weyne Projects Condius - Weyne Projects is a well known place listed as Company in Nieuwpoort-Bad , Real Estate in Nieuwpoort-Bad ,

Contact Details & Working Hours

Details

De familie Weyne is al jarenlang aanwezig op de vastgoedmarkt. Sinds 2008 worden onze projecten gerealiseerd onder de naam 'CONDIUS - building and developing dreams-'.

De kernactiviteit van CONDIUS bestaat uit het ontwikkelen en realiseren van luxueuze appartementsgebouwen aan de Belgische kust en woningen op eigen verkavelingen. CONDIUS beschikt momenteel over diverse verkavelingen in voorbereidingsfase in gans Vlaanderen.

Alle bouwprojecten zijn gesitueerd op topliggingen en worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen waarbij de individuele inrichtingskeuzes van de eigenaars centraal staan. In nauw overleg met de architect krijgt u de kans het plan om te toveren in uw ‘op maat gemaakte droomwoonst’.

Al onze projecten worden uitgevoerd onder bankgarantie met 100% voltooiingswaarborg waardoor u zorgeloos op plan kan aankopen!

Wij zijn steeds op zoek naar percelen bouwgrond en (afbraak)panden voor de realisatie van nieuwbouwprojecten en verkavelingen op topliggingen. Indien u meer informatie heeft over toekomstige bouwprojecten/verkavelingen kan u vrijblijvend contact opnemen met het CONDIUS team. Onze medewerkers zullen uw dossier met de nodige discretie behandelen en zullen u na een grondige studie informeren over de diverse mogelijkheden van het voorgestelde goed.

Tot binnenkort!
Het CONDIUS team.