Cock's Vleeswaren 3.32

5 star(s) from 7 votes
Industriepark-Noord 14
Sint-Niklaas, 9100
Belgium

About Cock's Vleeswaren

Cock's Vleeswaren Cock's Vleeswaren is a well known place listed as Company in Sint-Niklaas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Cock’s Vleeswaren is een Belgische vleeswarenproducent gelegen in Sint-Niklaas die sinds 1935 actief is op de Belgische markt. Het bedrijf is gegroeid uit een lokale slagerij van Charles De Cock, die door passie voor ambacht en kwaliteit gedreven was tot het maken van de lekkerste charcuterie. De vraag naar deze charcuterie steeg en steeds vaker wensten andere slagers zijn lekkernijen te verkopen.

Tot op vandaag produceert Cock’s Vleeswaren nog steeds charcuterie zoals grootvader Charles dat deed met ambacht, passie en kwaliteit centraal in het productieproces.

Het assortiment eigen productie bestaat uit hammen, salami’s, gerookte en gezouten vleeswaren, verschillende soorten kookworsten en patés, een traiteurafdeling en een afdeling met voorverpakte vleeswaren die in de markt worden gezet onder de naam ‘Chez Charles’.

Daarnaast beschikt Cock’s Vleeswaren over een uitgebreide distributieafdeling, waar groothandel centraal staat. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten zo volledig mogelijk op hun wenken te bedienen door een gevarieerd aanbod van eigen productie aangevuld met niet-eigen productie zuivel, een zeer uitgebreid kaasassortiment en servicegoederen.