CNO Centrum Nascholing Onderwijs - Universiteit Antwerpen 2.84

5 star(s) from 1 votes
Prinsstraat 13
Antwerp, 2000
Belgium

About CNO Centrum Nascholing Onderwijs - Universiteit Antwerpen

CNO Centrum Nascholing Onderwijs - Universiteit Antwerpen CNO Centrum Nascholing Onderwijs - Universiteit Antwerpen is a well known place listed as School in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het Centrum Nascholing Onderwijs is een universitair nascholingscentrum voor onderwijspersoneel. Binnen The school of education, vormt het een zelfstandige entiteit en maakt deel uit van de Universiteit Antwerpen.

Het CNO organiseert
nascholing voor leerkrachten, middenkaders, directies, secretariaatspersoneel, CLB-personeel en andere betrokkenen uit het basisonderwijs, het secundair onderwijs (ASO, TSO, BSO en KSO) en de hogescholen. De deelnemers kunnen hiervoor vrij inschrijven, de groepen zijn samengesteld met deelnemers uit diverse scholen en regio's.
schoolgerichte cursussen, seminaries en studiedagen op aanvraag in de scholen.
Het CNO wil een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van onderwijspersoneel en scholen. We pogen in onze cursussen en symposia een vertaling van wetenschappelijke inzichten en vaardigheden naar de klas en de school te brengen, alsook een sterke link met de onderwijspraktijk te leggen. Daarom behoren tot onze docenten zowel universiteitsmedewerkers als ervaren leerkrachten en directies uit diverse scholen. Wij brengen een positief respect op voor ieders overtuiging(en) en werken met scholen uit alle netten samen.