Chiro-KSA Berg-Tessenderlo 3.12

4.5 star(s) from 10 votes
Molenhoeven 40A
Tessenderlo, 3980
Belgium

About Chiro-KSA Berg-Tessenderlo

Chiro-KSA Berg-Tessenderlo Chiro-KSA Berg-Tessenderlo is a well known place listed as Organization in Tessenderlo , Youth Organization in Tessenderlo ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wie zijn we?

De Chiro-KSJ is in 2001 ontstaan uit Chiro JOKRISAM Berg en KSJ Hogerop Tessenderlo. Het was een fusie waar beide partijen winst uit haalden.
We zijn elke week bezig om supertoffe activiteiten voor te bereiden die worden bedacht, ineengestoken en gerealiseerd door een toffe leidingsploeg die er volop tegen aan gaat!

Iedereen vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde middelbaar kan bij ons terecht voor een namiddag vol ravotterij en plezier.

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is ons supertof kamp dat elk jaar begin augustus plaats vindt. Waar we heen gaan is natuurlijk een geheim, maar supertof is het wel!
Wanneer?

Elke zondag, van 14u tot 17u staan wij paraat om onze leden bezig te houden met een activiteit! Wij mailen of geven regelmatig een planning zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten, er iets speciaal nodig is, de uren gewijzigd zijn etc…
We hebben ook enkele activiteiten die jaarlijks op het programma staan, zoals:

Kinderfuif
Aspibeatz
Smuldag
Daguitstap
Kamp (voor de sloebers 5 dagen, de rest 10!)
Chiro-KSJ bierfeesten
Wafelverkoop

Waar?
Ons heem is gelegen op Molenhoeven 40A (vlak bij de st Barbarazaal) in Tessenderlo.