Chiro Ieweko Melsele 3.12

4.8 star(s) from 12 votes
Kalishoekstraat 109
Melsele, 9120
Belgium

About Chiro Ieweko Melsele

Chiro Ieweko Melsele Chiro Ieweko Melsele is a well known place listed as Travel/leisure in Melsele , Youth Organization in Melsele ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ben je tussen 6 en 18 jaar ? Weet je niet wat je moet doen tijdens die vele oersaaie zondagnamiddagen? Heb je ooit al gehoord van Chiro Ieweko? Elke zondagnamiddag komen we samen om jullie een spetterende middag te bezorgen! We spelen en we ravotten met onze talrijke (h)echte vrienden in verschillende leeftijdsgroepen. Onze leiding heeft elke zondag weer fijne spelletjes in petto. Sport & spel, we spelen muziek , we gaan op tocht in de natuur of we knutselen de meest maffe dingen. Creativiteit, fantasie en spel, garanderen een (h)echte, fijne en aangename vriendengroep.

Soms trekken we er ook een weekend op uit, dit vormt dan meteen de ideale voorbereiding op het hoogtepunt van het jaar: Het kamp! Tien dagen vol avontuur. Een vlot bouwen om een riviertje af te varen, een trektocht met kaart en kompas in de wijde natuur, in de warme slaapzak luisteren naar een spannend verhaal, in het hoge gras de zon zien ondergaan, naar de wijdse sterrenhemel kijken, een heel groot kampvuur maken en liedjes zingen tot de ogen dicht vallen.

Ook jij kan dit meemaken. Elke zondag kan je bij ons aansluiten. Het is zeker het proberen waard, je moet het gewoon meegemaakt hebben! Elke zondagnamiddag om 14u staat de leidingsploeg voor jou klaar in de Kalishoekstraat in Melsele!