Century Hasselt 5.98

4.2 star(s) from 841 votes
Leopoldplein 1
Hasselt, 3500
Belgium

About Century Hasselt

Century Hasselt Century Hasselt is a well known place listed as Cafe in Hasselt , Hotel in Hasselt ,

Contact Details & Working Hours

Details

THE CENTURY – Verrassend Veelzijdig!
Eén van de meest in het oog springende en trendsettende zaken is THE CENTURY.

Zijn totaalconcept met het grootste zonneterras, Grand Café, restaurant, 3*** hotelkamers en C.BAR is de 'fond' voor een constante evolutie en creëert voor elke bezoeker een Limburgse gezelligheid om U tegen te zeggen.

Net op de hoek van één van de leukste winkelstraten aan de kleine ring van Hasselt, vind je het gezelligste stadshotel en eetcafé van Hasselt: THE CENTURY.
THE CENTURY is meer dan zo maar een goed gelegen hotel in de stad, het biedt 10 comfortabele kamers & is tevens de hippe place-to-be voor de Hasselaren.
Op het verwarmde zonneterras van het Grand Café is het altijd gezellig druk en de sfeer is er als die van een Parijse brasserie. De keuken is veelzijdig, de kaart uitgebreid, de bediening correct en informeel.
Hier voel je je thuis. Kortom de ideale vertrekbasis om Hasselt te ontdekken. Geniet en laat Hasselt, maar ook The Century u verbazen. www.thecentury.be


Met Hassotel als partner is The Century de ideale halte of vertrekpunt om 1 te worden met Hasselt. Samen dompelen zij u onder in de Limburgse gastvrijheid.