Casa Cava B&B 2.92

5 star(s) from 12 votes
Rosstraat 124
Baasrode, 9200
Belgium

About Casa Cava B&B

Casa Cava B&B Casa Cava B&B is a well known place listed as Hotel in Baasrode , Bed And Breakfast in Baasrode ,

Contact Details & Working Hours

Details

Casa Cava B&B te Baasrode (Dendermonde) stelt in de vroegere brouwerij De Landsheer 3 kamers ter beschikking voor maximum 7 personen. De oude brouwerij werd een 3-tal jaar geleden volledig gerenoveerd mits behoud van het authentiek karakter.
Zowel de toeristische als de zakelijke klant kan bij ons terecht. Heeft u een feestje in de buurt en wenst u te overnachten ? Dit kan bij Casa Cava natuurlijk ook. Privé parking voor 3 wagens, overdekte stalling voor fietsen met laadpunt voor elektrische fietsen, ruime zuidelijk gelegen buitenterrassen met zicht op het groen, gezellige ontbijtruimte met zithoek en TV, gratis Wifi, kamers voorzien van douche of bad. Onze ligging is ideaal voor wie tot rust wil komen en wil genieten van een groene en bosrijke omgeving of voor wie de oevers van de Schelde wil verkennen. De Stille Watersroute, de Scheldelandroute, de Reuzenroute, het pittoreske Vlassenbroek en Buggenhout-Bos liggen allemaal in de buurt.
Dankzij de centrale ligging ten opzichte van een aantal grote industriezones, is onze B&B ook uitermate geschikt voor de zakelijke klant die na een drukke dag wenst te ontspannen in een landelijke omgeving en een huiselijke sfeer.
Culinaire mogelijkheden bij de vleet dankzij een groot aantal kwalitatieve restaurants in de onmiddellijke omgeving. En niet te vergeten het uitgebreid ontbijt elke ochtend vers bereid door de gastvrouw.
Boekingen kunnen al vanaf 1 nacht. Voor langere verblijven bieden wij u een aangepast arrangement.