Carrosserie Cincar 3.02

4.8 star(s) from 11 votes
Ondernemersstraat 1A
Lier, 2500
Belgium

About Carrosserie Cincar

Contact Details & Working Hours

Details

Carrosserie-Garage-Herstelling alle merken

Bij ons kan u terecht voor allerhande werken aan uw wagen. Van onderhoud tot carrosserie, steeds staan wij klaar voor u.

Dankzij onze professionele gereedschappen en installaties, kunnen wij steeds uitmunted werk leveren tegen een scherpe prijs.

Alle herstellingen aan de carrosserie van uw wagen zijn mogelijk. Zelfs het rechten van het chassis is dankzij onze moderne hulpmiddelen mogelijk.

Ook het vervangen en herstellen van carrosserieonderdelen is geen enkel probleem. Die lelijk bluts kan eindelijk tot het verleden behoren.

U kan terecht bij ons met iedere wagen, ieder model en iedere leeftijd. Ook oldtimers kunnen wij voor u herstellen of restaureren.

Dankzij onze stofvrije spuitcabine leveren wij perfect spuitwerk af. Door ons geavanceerde kleurlabo kunnen wij iedere kleur mengen die u zich maar kan indenken. Dit alles garandeert een perfect resultaat.

SPOT Repair: De spot-repair-techniek is bij veel mensen nog redelijk onbekend, Spot-repair is eigenlijk het bijspuiten van een bumperhoek of deel van een auto met een lichte beschadiging. Met deze techniek kunnen we redelijk veel mensen helpen die graag weer een mooie gave strakke auto willen hebben. Ook is dit ideaal om occasion auto's klaar te maken voor verkoop. want immers een mooie strakke auto verkoopt beter.
Uiteraard is deze techniek veel goedkoper dan de traditionele herstelling en geeft hetzelfde resultaat aangezien we met professionele producten en gereedschappen werken.