Carré Coiffure & Bros Barbier 3.52

4.9 star(s) from 30 votes
Gistelsesteenweg 62
Oostende, 8400
Belgium

About Carré Coiffure & Bros Barbier

Contact Details & Working Hours

Details

ENKEL OP TELEFONISCHE AFSPRAAK OP 059 80 56 45 (geen reservatie via Email of Facebook)

Vakbekwame barbiers en kapsters - Beperkte wachtijden, enkel op afspraak- Laatavond dienst op donderdag tot 20u - Bieren van ’t vat - Amabassadeur La Chouffe bier (Chouffeleir) - wijnbar - grote keus Trappisten en streekbieren - Bio Espresso Koffie Kan -1e kapsalon met groene hernieuwbare energie - bancontact
dagelijks verse kranten en recente tijdschriften -
altijd parking - scheerwinkel - persoonlijk scheeradvies - exclusieve heren parfums en verzorgingsprodukten - erkend opleidingscentrum Klassiek scheren - exclusief verdeler American Crew, Edwin Jagger scheersets, Geo F Trumper of London, Aveda, Kérastase, L’Oréal, Redken…

CARRE COIFFURE:
Eigentijds en eigenwijs,
trendy en origineel,
uitdagend en een beetje brutaal,
feestelijk en stijlvol,
degelijk met klasse,
voor elke dag en elke situatie.

BROS BARBIER:
Bros Barbier, een hedendaags herenkapsalon, maar meer dan zomaar een herenkapsalon. Een heren-kapsalon waar oude tradities een nieuw leven krijgen.
Mannen, en alleen mannen hebben nu hun eigentijdse barbiersalon. Want ook mannen verdienen de nodige aandacht voor hun uiterlijk. Wenst u een klasse volle tijdloze snit, een eigentijdse eigenwijze coupe, een luxe klassieke scheerbeurt met warme doekomslagen en aangepaste balsems, een ontspannende schouder, nek en gezichtsmassage, uw baard trimmen of gewoon een pintje of trappist van het vat of een glaasje fijne wijn.
Gelegen aan de rand van Oostende zodat u eventjes kan ontsnappen uit uw dagelijkse doen. Parking bij de buren, bij Carré Coiffure. Komt u binnen en kies uw favoriete krant of tijdschrift tijdens het wachten aan de bar. Zo dadelijk kunt u de barbier-rituelen aan ‘den lijve’ ondervinden.
Welke man droomt er niet van om eens extra in de watten gelegd te worden, of beter nog in de warme doeken…
De perfecte snit en scheerbeurt… Beeld u in: het zalige gevoel van een warme doekomslag en zorgvuldig ingezeept worden met een handgemaakte scheerkwast uit dassenhaar (of blaireau). Het meescheren met rustige halen, het uitscheren met korte rukjes. Uiterste concentratie en verfijnde perfectie van de barbier. De koude behandeling met een aluinsteen en koude doekomslag. Een wolkje talk en het inmasseren van de aftershave balsems. En tot slot van dit moment van kunst en kunde een deugddoende schouder- nek- en gezichtmassage.
Het lijkt een tafereel uit een oude zwart-wit film uit lang vervlogen tijden.
Dat dacht u… Bij Bros Barbier beheersen wij deze eeuwenoude technieken. Onze barbiers werden geschoold bij de beste barbiers, onder andere de Engelse hofbarbiers.
Uiteraard komt u in eerste instantie voor een perfecte herensnit, maar waarom u niet eens laten verwennen met een klassieke scheerbeurt.
Een man scheidt meer talg af, is vetter, dan de huid van een vrouw. Door regelmatig masseren met de scheerborstel, het grondig reinigen met een rijke zeep en het peelen of scrubben van de huid met het mes blijft uw huid jonger.
Bros Barbier gebruikt de beste scheerprodukten van Geo F. Trumper uit Londen en American Crew voor de aangepaste haarverzorging.
Zoekt uw partner nog een geschenk voor u ? Tip: Alle scheerprodukten en materiaal zijn te koop bij Bros Barbier. Als geschenk of voor uw dagelijks gebruik. Van handgemaakte scheerborstels en messen met een uniek design voor levenslang scheerplezier tot de perfecte scheerzeep en aftershave balsems.
En kent u het verhaal van de houten wit-blauw-rode barbierspaal ? Bij uw volgend bezoek onthullen de barbiers u met groot enthousiasme dit eeuwenoude verhaal ….
De barbierstraditie heeft ons ‘verplicht’ om ook dit aangename aspect te respecteren. Tijdens uw bezoek kan u aan onze bar genieten van een pintje of een Chouffe van het vat, een trappist, fijne wijnen, frisse dranken of een heerlijke espresso. Spreek gewoon af met enkele vrienden en koppel het nuttige aan het aangename.
Het leven van een man kan toch zalig zijn….