Carproducts.be 3.46

5 star(s) from 30 votes
Jeruzalemstraat 25
Haaltert, 9450
Belgium

About Carproducts.be

Carproducts.be Carproducts.be is a well known place listed as Automotive in Haaltert , Automotive Parts & Accessories in Haaltert ,

Contact Details & Working Hours

Details

Carproducts.be legt de focus op kwalitatieve autoproducten aan een gunstige prijs, een goede service, advies en een uitgebreid aanbod op maat van élke autoliefhebber. Dus of je nu oldtimer-fan bent of eerder houdt van sportieve wagens, een doorwinterde detailer of supertrots op je eerste auto, op zoek bent naar motorolie, schuurpapier of een shampoo : Carproducts.be is jouw nummer 1 autoshop !

Bovendien zorgt ons team voor een snelle levering van jouw bestelling !

CarProducts.be beschikt ook over een fysisch afhaalpunt, ( na afspraak - vanaf 19 uur ) die tevens ook ingericht is als 'winkel' waar de we klanten kunnen bijstaan met raad en daad en waar je ook meteen al je benodidgheden kan meenemen.

bij CarProducts.be kan je ook terecht voor een resem diensten, gaande van verhuur van poliermachines/extractors tot een complete detailbeurt van je wagen/moto.

bij CarProducts.be werken we enkel samen met leveranciers waarvan de producten erkend zijn door hun uitstekende kwaliteit en onze bedrijspolicy is: 'Correcte & faire prijszetting gecombineerd met een vlekkeloze afhandeling en een uitstekende dienst naverkoop'