Camping de Chênefleur 4.66

4.3 star(s) from 69 votes
Norulle 16
Tintigny, B-6730
Belgium

About Camping de Chênefleur

Contact Details & Working Hours

Details

Op Camping de Chênefleur, een zeer groene parkachtige camping waar voornamelijk toeristisch wordt gekampeerd, vindt men weinig jaarplaatsen (deze jaarplaatsen liggen op een apart gedeelte).

Er is aandacht voor de individuele gast door de persoonlijke leiding en het directe contact met de Nederlandse campingeigenaren. Camping de Chênefleur is lid van de Groep Ardenne et Gaume Campingvakanties, samenwerkende kwaliteitscampings, in de Belgische Ardennen en Gaumestreek.

Camping de Chênefleur is direct gelegen aan de rivier de Semois en biedt u kwaliteit met schoon (verwarmd) sanitair, wasmachines en wasdrogers, een winkel, een gezellige bar- petitrestaurant met tevens de mogelijkheid voor snacks en afhaalmaaltijden, een verwarmd zwembad en peuterbadje, een speeltuin, recreatieveld, jeu de boulesbaan, tafeltennis, mountainbike verhuur........ Op een wandelafstand van ± 300 meter ligt het dorp.

De kampeerplaatsen op de ruim opgezette camping zijn allemaal verschillend; plaatsen afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken. Voor elk wat wils. Natuurlijk kunt u bij ons ook één van de kampeerbungalows, een luxe stacaravan of een compleet ingerichte Chênefleurtent huren, die op de mooiste plekjes op de camping staan.