Café Commercial 3.59

4.9 star(s) from 33 votes
Bredabaan 499
Merksem, 2170
Belgium

About Café Commercial

Café Commercial Café Commercial is a well known place listed as Bar in Merksem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Café De Ziel is een pop up huiskamerbar die op 16.04.2016 opent met een feestelijke en gezellige vernissage.

OVER CAFE DE ZIEL /

In Café De Ziel kan je samenkomen, elkaar ontmoeten en een praatje maken.

Je kan er genieten van een pittig wijntje, een warme kop koffie en de mensen rondom jou.
Je ontmoet er je buren van Merksem en ver daarbuiten.

Je kan er lekker onthaasten, in alle rust werken en jezelf onderdompelen in leuke events en nieuw talent.

Kortom: zet je TV uit, in de living van Café De Ziel ben je meer dan welkom!

Cafe De Ziel is een collaboratie tussen Femke De Cnodder en Kelly De Meyer.

OVER FEMKE DE CNODDER /

"Het idee 'Café De Ziel' is ontstaan omdat ik graag mijn eigen living openstel voor familie en vrienden. Ik hou van gezelligheid, samenkomen, genieten van een lekker hapje en drankje en hierbij mensen entertainen. Omdat ik zelf ook graag in de kroeg zit, kon ik het niet laten om mijn eigen huiskamerbar te openen."

Allen dus welkom, Femke


OVER KELLY DE MEYER /

"Ik ben illustratrice, vormgever en character designer. Ik word niet zozeer gedreven door het beeld maken an sich. Mijn drijfveer ligt dieper dan dat, namelijk bij een voortdurende zoektocht naar datgene dat ons, ongeacht ons ras, allemaal met elkaar verbindt.
Kunnen woorden echt gevoelens uitdrukken? Ik probeer emoties uit te drukken met een taal die tegelijk subtiel, nauwkeurig, intiem en kwetsbaar is. Elk werk vertelt een teder verhaal zonder dat het sprookjesachtig is. Dat verhaal voert je mee naar een plaats ver voorbij schijn en voorkomen. Een plaats die onderhuids ligt, waar de echte blessures zijn. Alles wordt wat duister, maar niet gevreesd: in dit verhaal word je alleen met jezelf geconfronteerd.

Ik zet uw verhaal om in een persoonlijke beeldentaal, evenals het visualiseren van uw visie en het vormgeven van uw merk. Mijn specialiteit is gevoelige topics bespreekbaar maken door deze conceptueel, symbolisch en poëtisch te benaderen.

Ik startte in 2014 We Are Kelly [And Friends], een pop up galerij waarbij ik met mijn brand We Are Kelly sociaal maatschappelijke projecten op een zeer toegankelijke manier link aan illustratie, kunst en design.

Huiskamerbar Café De Ziel is mijn vierde tijdelijk project. Vol enthousiasme kijk ik er naar uit om samen met Femke vanaf midden april De Ziel aan te kleden, evenals workshops en events te organiseren."

Enthousiaste en creatieve groeten, Kelly

Meer info /

www.wearekellyandfriends.be www.kellydemeyer.com