Bruyninckx Fruit & Groenten 3.39

4.4 star(s) from 27 votes
Tiensesteenweg 100
Glabbeek-Zuurbemde, 3380
Belgium

About Bruyninckx Fruit & Groenten

Bruyninckx Fruit & Groenten Bruyninckx Fruit & Groenten is a well known place listed as Grocery Store in Glabbeek-Zuurbemde , Fruit & Vegetable Store in Glabbeek-Zuurbemde ,

Contact Details & Working Hours

Details

De zaak werd opgericht door Danny Bruyninckx in 1980 in de magazijnen te Bunsbeek. In de begin periode waren dit voornamelijk staan plaatsen langs de weg in Waals-Brabant. Later kwam er de dinsdagmarkt van Tienen bij, nadien werden de markten uitgebreid naar Hannuit, Leuven en Heverlee. Zijn motto was kwantiteit; veel stuks voor een super prijs. Van jongs af aan werden Werner & Pieter,de twee zonen, mee ingeleid in het reilen en zeilen van de zaak.

In 1998 besliste Werner het roer van zijn vader over te nemen. Een nieuwe wind blaast doorheen de onderneming.

Een jonge dynamische zaakvoerder die al een enorme bagage heeft meegekregen ervaart al snel dat het niet allemaal rozegeur en maanenschijn is. Het is een enorme druk die op zijn schouders ligt, tenslotte staat hij er alleen voor.

In 2000 heeft hij het geluk om Vanessa te leren kennen, zij heeft ook een commerciele achtergrond. Vanaf nu kunnen de taken beter verdeeld worden.

Langzaam aan verkiezen zij om van kwantiteit over te gaan op kwaliteit.

Elke maandag- en donderdagochtend voor dag en dauw gaan zij naar de vroegmarkt in Brussel om kraakverse produkten aan te kopen.

Bijkomend wordt er een bakkersronde opgericht. Elke donderdag en vrijdag worden zij gratis aan huis beleverd met dagverse produkten die rechtsteeks in de veilingen van Hoogstraten, Borgloon en Haspengouw worden aangekocht. Onze specialiteiten zijn Belgische aardbeien, kersen en frambozen. Vanaf maart is er dagelijks verse aanvoer rechtstreeks van de veiling. Ook het exotisch fruit is één van onze grootste troeven. Ananas, meloenen, mango, lychies, passievruchten, granaatappels, dit alles zoeken we voor u uit. De vruchten worden geselecteerd naargelang het ideale seizoen en de beste smaak.