Broeihaard Kunstenfestival 3.24

4.8 star(s) from 6 votes
Aarschotsesteenweg 1
Lier, 2500
Belgium

About Broeihaard Kunstenfestival

Broeihaard Kunstenfestival Broeihaard Kunstenfestival is a well known place listed as Non-profit Organization in Lier , Arts & Entertainment in Lier ,

Contact Details & Working Hours

Details

BROEIHAARD is een kunstenfestival georganiseerd voor én door jongeren van ARTAFACT. BROEIHAARD wil jonge kunstenaars een platform bieden om artistiek hun gang te gaan en hen de kans geven met elkaar in contact te komen. Een BROEIHAARD van creativiteit, waar artistieke sappen opborrelen, welig tieren en elkaar besmetten. Iedereen tussen 15 en 29 die zichzelf artiest noemt in de breedste zin van het woord, kan bij BROEIHAARD terecht.

Muzikant, tekenaar, schilder, danser, woordsmid, dichter, schrijver, acteur, toneelmaker, animator, ontwerper, beeldend kunstenaar, fotograaf, filmmaker, visueel kunstenaar, performer of nog iets anders?

Het kunstenfestival vindt plaats op vrijdagavond 28 en zaterdag 29 april in Jeugdcentrum Moevement, in het Liers Cultuurcentrum en al de openlucht ruimte daartussen. De timetable van de geselecteerde kunstenaars volgt begin april.