Brasserie Pierre 3.7

4.6 star(s) from 28 votes
Alfred Verweeplein 20
Knokke-Heist, 8300
Belgium

About Brasserie Pierre

Brasserie Pierre Brasserie Pierre is a well known place listed as Restaurant/cafe in Knokke-Heist , Restaurant in Knokke-Heist ,

Contact Details & Working Hours

Details

Knokke heeft vele troeven en Brasserie Pierre is daar zeker één van en dat weet elke bezoeker die dit adresje op het aangename Alfred Verweeplein ontdekt heeft.
In dit restaurant in Franse bistrostijl geniet u immers van overheerlijke seizoensgebonden gerechten aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dit in een uiterst sfeervolle omgeving waar warme kleuren de boventoon voeren.
De ruime kaart wijzigt regelmatig en omvat een uitgebreide selectie aan vis- en vleesgerechten, pasta’s en salades. De keuken is doorlopend geopend voor snacks en wie zin heeft in een drankje, koud of warm, kan hier ook steeds terecht. In de namiddag zorgt de tearoom bovendien voor allerlei lekkers en tijdens de zomermaanden is het terras meer dan uitnodigend!
Het marktmenu is een absolute aanrader en ook de dagschotel wekt meteen hoge verwachtingen… gelukkig worden deze allemaal ingelost, en meer ook!