Brasserie Picasso 3.55

4.4 star(s) from 46 votes
Fraterstraat 114
Merelbeke, 9820
Belgium

About Brasserie Picasso

Brasserie Picasso Brasserie Picasso is a well known place listed as Restaurant/cafe in Merelbeke , Restaurant in Merelbeke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Zowel voor een snelle hap, als voor een meer uitgebreide maaltijd, wij bieden u steeds de passende oplossing.

Het interieur is warm aangekleed en er werd gebruik gemaakt van warme en sprekende kleuren. In dit uiterst aangename kader kan je rustig van je maaltijd genieten.

Met een kaart waarop tal van kleine en ietwat uitgebreidere gerechten prijken, en specialiteiten als Galgbrochette met aangepaste sausjes, Côte-à-l'os en een heerlijke verwenkoffie zal deze zaak in Merelbeke elkeen weten te bekoren.

Je kan dagelijks kiezen voor een verrassende dagschotel, en 's zomers kan je bij ons terecht op het terras. Wij beschikken over een kinderspeelhoek en aangepaste kinderschotels.

De keuken is doorlopend open en werkt met dagverse producten. Wie 's middags over minder tijd beschikt geeft best vooraf een seintje. De keuken kan dan zorgen voor een nog snellere service.

Onze zaak is uitgerust met acclimatisatie zodat u zowel ‘s winters als in de zomer op een aangename manier van uw maaltijd kan genieten.

Tevens beschikken wij over een aparte rokersruimte!

Blijf op de hoogte van onze suggesties en activiteiten, schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.