Brasserie Hof ter Dijle 4.09

4.4 star(s) from 80 votes
Keerbergenbroek 79
Haacht, 3150
Belgium

About Brasserie Hof ter Dijle

Brasserie Hof ter Dijle Brasserie Hof ter Dijle is a well known place listed as Restaurant/cafe in Haacht , Restaurant in Haacht ,

Contact Details & Working Hours

Details

Onze brasserie te Haacht is dé plaats voor mensen die graag gezellig eten, en graag persoonlijke bediening hebben.

De zaakvoerder, Jan De Coster, staat zelf achter het fornuis en heeft al heel wat ervaring niettegenstaande z’n jonge, jeugdige leeftijd.

Samen met vrienden of familie kan je er tafelen in een gezellige, comfortabele sfeer. Naast de vaste kaart kan je er ook kiezen uit een waaier aan suggesties. Hiermee brengt de chef elk seizoen een ander stukje van de natuur op uw tafel. De groenten en kruiden komen uit eigen tuin.

Bereikbaar vanaf het jaagpad via knooppunt 22, is de brasserie dé ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. Je kan er terecht voor een kopje lekkere koffie terwijl je de krant van de dag doorbladert, of voor een drankje of een kleine snack.

Vanaf het eerste zonnestraaltje kan je genieten op ons comfortabel tuinterras. Kinderen kunnen zich uitleven op de veilige speeltuin.

De brasserie is ruim, doch in het weekend of op bijzondere dagen is het aangewezen om een tafeltje te reserveren. Ook voor grotere groepen vragen we steeds reservatie op voorhand.