Bouwbedrijf Martens 2.29

4.9 star(s) from 7 votes
Tichelrijstraat
Sint-Truiden, 3800
Belgium

About Bouwbedrijf Martens

Bouwbedrijf Martens Bouwbedrijf Martens is a well known place listed as Other in Sint-Truiden , Home Improvement in Sint-Truiden ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bouwbedrijf Martens bvba is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de bouwsector. Het bedrijf werd in 1949 door Victor Martens opgericht. Zijn zonen Roger, Tony en Denis zetten begin jaren 60 de zaak verder. In 1982 nam Denis over van zijn twee broers en kwamen zijn zonen Benny, Erik en Stefan in het bedrijf werken. Vandaag zet deze derde generatie de zaak verder.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het uitvoeren van ruwbouwwerken en renovatiewerken aan woningen en appartementsgebouwen voor particulieren. Ons activiteitenterrein bevindt zich in de ruime omgeving van Sint-Truiden.

Wij pogen onze klanten hun projecten zo goed mogelijk af te werken. Daarbij streven wij, gezien er steeds iemand van de zaakvoerders op de werven is, naar een zo goed mogelijke persoonlijke begeleiding van onze klanten om zodoende tegemoet te komen aan hun wensen. Onze ruime ervaring en onze 6 gemotiveerde medewerkers geeft U, als klant, de mogelijkheid om ons uw project voor te leggen en door ons te laten realiseren.



Als houder van Qualibouw “het kwaliteitslabel van de bouwsector”, mag u er dan ook van verzekerd zijn dat wij u kwaliteitswerk durven garanderen. Het Qualibouw-label wordt jaarlijks opnieuw toegekend na een klantenenquete, een admistratieve audit en een controle op de werf van de uitvoering der werken.
Qualibouw - Het kwaliteitslabel voor de bouwsector


Geïnteresseerd? Wij maken U graag een gratis prijsofferte. Vergeet uw plan, meetstaat en lastenboek niet.