BOON 4.3

4.8 star(s) from 57 votes
Lindenlaan 40
Ertvelde, 9940
Belgium

About BOON

Contact Details & Working Hours

Details

BOON vertelt het verhaal van moeder en dochter die het eerste koffiehuis in Ertvelde starten. Ze besluiten de bestaande Leonidas zaak van Rita uit te breiden met een koffiehuis. Katrijn serveert er de lekkerste koffie, heerlijke bagels en quiches en smeuïge taarten en gebak. De symbiose van koffie en chocolade zorgt voor heerlijke aroma's en gezellige sferen..

Op woensdagochtend kan je genieten van een klein tot uitgebreid ontbijt met ovenverse koffiekoeken, een eitje, bagels of toast, ... tot 11u30

Als lichte lunch kan men Bagels, Burgers, Quiches & Croques krijgen.. van 12u00 tot 14u00

Doorlopend is er een aanbod van heerlijke taarten en gebak van Julie's House en de lekkerste koffie van OR!

Ook mogelijkheid tot meenemen!
Gesloten op zaterdag en zondag.

!!!BRUNCH!!!! 1ste ZONdag van de MAAND.

Elke eerste zondag van de maand maken we een heerlijke Brunch met ovenverse viennoiserie, steengebakken brood, zoet en hartig broodbeleg zoals artisanale confituren, diverse huisgemaakte salades zoals pasta-salade, tabouleh, mozzarella, tonijn, quiche en een wereldlijk stoofpotje.. schotels kaas-en fijne vleeswaren, verse soep, fruitsla,zelfbereide chocomousse en taart! Een tafel vol lekkers met een glaasje vers geperst fruitsap bij aankomst, koffie en thee inclusief voor 24,90€. Graag reserveren op 09.336.83.64, mail of fb!