Boekhandel Kartonnen Dozen 3.8

4.8 star(s) from 31 votes
Draakstraat 34
Antwerp, 2018
Belgium

About Boekhandel Kartonnen Dozen

Boekhandel Kartonnen Dozen Boekhandel Kartonnen Dozen is a well known place listed as Book Store in Antwerp , DVD & Video Store in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

Vanaf 4 november 2016 open in Draakstraat 34, Antwerpen. In Kartonnen dozen bieden we informatie in allerlei vormen aan: boeken, dvd’s, tijdschriften, lezingen, workshops, tentoonstellingen, flyers en brochures. Bovendien willen we in Zurenborg (in Berchem, Antwerpen) een brug slaan tussen de buurt en de holebitransgemeenschap, en uitdragen dat de rijkdom van onze samenleving zit in de onderlinge verschillen. Omdat in deze levendige wijk een boekhandel ontbreekt, bieden we de mogelijkheid aan om ook boeken te bestellen die buiten ons assortiment vallen.
We zijn ervan overtuigd dat cultuur mensen kan samenbrengen over hun onderlinge verschillen heen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen zullen we een eigenzinnige collectie aanbieden die net als de Zurenborgwijk zelf een beeld geeft van de diversiteit in onze samenleving.
Onze grote collectie tweedehands boeken met alle holebi-klassiekers die je nergens elders meer vindt, is bovendien een unicum. En samen met çavaria baten we de Holebibib uit zodat je niet eens alle boeken moet kopen.
Vind je iets niet? Vraag het ons dan in de winkel of via mail en wij gaan voor jou op zoek.

Onze winkel op de Minderbroedersrui is gesloten. Maar hier kan je nog een virtuele wandeling maken om te kijken hoe het ooit was: https://www.youtube.co/watch?v=YogR8h31sN4