Bluebuddhabeachclub 3.15

5 star(s) from 2 votes
strand duinbergen thv zeegrasstraat
Knokke-Heist, 8301
Belgium

About Bluebuddhabeachclub

Bluebuddhabeachclub Bluebuddhabeachclub is a well known place listed as Club in Knokke-Heist ,

Contact Details & Working Hours

Details

BEACH
Onze beachclub is de ideale plek om er even tussenuit te zijn. U kunt er een comfartabel ligbed huren met/zonder windscherm en parasol om zo optimaal te genieten van een dagje zon, zee en strand. Naast de traditionele ligbedden zijn er ook grote, ronde luxekussens waarop u zich met een flesje cava volledig kunt ontspannen.

Daarnaast beschikken we over binnen- en buitendouches,
toiletten en kleedruimtes. Bovendien kunt u uw waardevolle spullen veilig wegstoppen in één van onze lockers.

BAR
Aan de bar kunt u altijd terecht voor verfrissende drankjes en tapas.
We hebben een ruime kaart met voor elk wat wils. Natuurlijk vindt u er de typische strandcocktails zoals mojito, caipirinha, tequila sunrise … in terug.

Voor de liefhebbers van wijn of bubbels is er een uitgebreid aanbod. Zelfs voor de champagne is er keuze tussen Brut, Rosé of de speciale White editie van Moët & Chandon. Naast de drankjes hebben we ook belegde broodjes en dagverse salades aan democratische prijzen.

Voor de tapas werken we samen met topchef Frederik Deceuninck van Sel Gris. Het gastronomisch restaurant 'Sel Gris' ligt vlakbij het strand en is de ideale plek om lekker te eten tegen betaalbare prijzen.

LOUNGE CORNER
In de lounge corner kunt u altijd genieten van onze verse smoothies en lekkere cocktails. Het is de plek om weg te dromen en het ultieme vakantiegevoel van zon en rust te beleven. Bij zonsondergang is het een echte aanrader.

KIDS
Blue Buddha is een rustig en kindvriendelijk strand. Het is de perfecte plek om samen met de familie een
leuke stranddag te beleven. In onze veilige en moderne speeltuin kunt u uw kinderen met gerust hart laten
ravotten terwijl u ongestoord van de rust geniet.

RENT A BIKE
Zin in een ontspannen fietstochtje langs de kust? Geniet van het cruisen door de natuurpracht van het Zwin op een Electra Cruiser, iedereen zal je nakijken op deze hippe fiets. Ontdek nu ons ‘Cruise & Picknick’ pakket voor 2 personen en beleef samen een unieke dag aan zee. Dit pakket bestaat uit twee leuke cruiser fietsen en een picknick op het strand van Blue Buddha. Prijs 55 euro, per arrangement. Info & reservatie op 0478/715038.

BEACHMASSAGE
Verwen uzelf met een heerlijke, thaïse massage op het strand. Een thaïse massage ontspant, verfrist en maak je vitaal. Bovendien heeft een thaïse massage op het strand iets extra's. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de lekkere geuren en de hitte van zonnegloed. Een heerlijke manier van ontspannen. Info & reservatie op 0478/715038.