Bistrot Carte Blanche 4.06

4.5 star(s) from 75 votes
Vuurkruisersstraat 140
Ninove, 9400
Belgium

About Bistrot Carte Blanche

Bistrot Carte Blanche Bistrot Carte Blanche is a well known place listed as Restaurant/cafe in Ninove , Restaurant in Ninove ,

Contact Details & Working Hours

Details

Hoe ontstond de naam Bistrot Carte Blanche?

Philippe van Hassel was reeds enkele jaren werkzaam in de horeca toen hij het idee kreeg om een eigen brasserie te openen. Hij vond een pand in het Ninia Shopping Centrum in Ninove en aarzelde hij geen moment. Zo verhuisde hij van Antwerpen naar Ninove om zijn droom te realiseren.

Bij het naderen van de opening had Philippe nog steeds geen naam voor de nieuwe zaak. Tijdens een etentje zei er iemand: 'Je krijgt carte blanche'. Enkele ogenblikken later schoot het hem te binnen en zo kreeg de brasserie de naam 'Bistrot Carte Blanche'. Op 4 september 2003 openden de deuren van deze eigentijdse brasserie.

Na enige tijd kwam er een zaakvoerster bij; Veerle Vanvaerenbergh.
Samen werken ze met het volledige Carte Blanche team aan een bistrot waar je niet enkel terecht kan voor een hapje en een drankje, maar ook voor een uitgebreide maaltijd. Er is zowel een binnen- als een buitenterrras.

Onze koks stellen elke veertien dagen hun nieuwe suggesties voor en met een héérlijk wijntje kan de maaltijd niet meer stuk. De keuken werkt enkel met verse produkten en dit seizoensgebonden.

Indien u op de hoogte wenst te blijven van onze suggesties en evenementen of u zelf een bepaald gerecht op de kaart wil zien, kan
u zich altijd inschrijven bij contacten of in het gastenboek op onze website. U bent ook altijd welkom een berichtje te plaatsen op onze pagina.

Bistrot Carte Blanche is elke dag open vanaf 08:30
De keuken is doorlopend open van maandag tot donderdag van 08:30 tot 21:00 en vrijdag en zaterdag tot 22:00.

Veerle, Philippe, Abygaël en het volledige carte blanche team heten jullie van harte welkom.