Bergmans Outlet Lommel 4.54

4.2 star(s) from 120 votes
Luikersteenweg 475
Lommel, 3920
Belgium

About Bergmans Outlet Lommel

Bergmans Outlet Lommel Bergmans Outlet Lommel is a well known place listed as Shopping/retail in Lommel , Clothing Store in Lommel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bergmans begon als familiebedrijf met de verkoop van legermaterialen, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste outlet winkels in België. Man of vrouw, jong of oud; met meer dan 1.600 m2 onder één dak vindt heel de familie bij Bergmans Outlet de laatste mode die bij hem/haar past. Onze collectie is uitgebreid, zeer voordelig geprijsd en in alle maten te vinden.

HET GEMAK VAN ONLINE SHOPPEN
In onze webshop is een uitgebreid assortiment aan topkleding van topmerken te vinden. En net als in de winkel tegen de laagste prijzen. Een voordeel van de webshop van Bergmans Outlet is dat je vanuit je luie stoel de mooiste outfits kunt samenstellen en die veilig online kunt betalen. De bestelde kleding kun je laten bezorgen of afhalen in de winkel. Daarna kun je rustig passen of alles mooi en lekker zit, en desgewenst (een deel van) je bestelling retourneren.

DE GROOTSTE DENIM COLLECTIE
Bijna iedereen heeft er ervaring mee: de frustrerende zoektocht naar de perfecte jeans. De ene keer is ie te kort of te krap, dan weer te wijd bij de pijpen of de kleur trekt je niet. Bergmans Outlet heeft meer dan 500 modellen van de beste jeansmerken op voorraad. Ons deskundig personeel helpt je graag bij het vinden van het mooiste en best zittende model broek. En de prijzen zijn ook nog eens lager dan je voor mogelijk hield. Daarom durven wij te stellen dat je bij ons altijd de perfecte jeans vindt.