Natuursteen de witte 2.29

4.5 star(s) from 18 votes
kennedylaan 34 (haven 3880)
Gent, 9042
Belgium

About Natuursteen de witte

Natuursteen de witte Natuursteen de witte is a well known place listed as Professional Service in Gent ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wij hebben een ruime keuze uit abstracte, klassieke en oosterse tuinbeelden en ornamenten, originele en stijlvolle tuinverlichting, fonteinen en waterpartijen, bloembakken en tuinmeubelen. Ook bijpassende stapstenen, parasolvoeten, natuurstenen terrastegels, brievenbussen en andere accessoires maken deel uit van ons assortiment.

Wanneer je een blikvanger zoekt voor jouw tuin, een rustpunt wil creëren en je tuin een extra dimensie wil geven vind je bij ons zeker en vast wat je zoekt.

Aanleggen van vijvers, zwemvijvers en zwembaden

Vijvers en zwembaden zijn er in alle maten, vormen en materialen. Polyester biedt echter vele voordelen. Een uitzonderlijke duurzaamheid, betere afwerking en geen limieten wat betreft vorm of oppervlakte is de reden waarom wij uitsluitend met dit prachtige materiaal werken.

Wij verzorgen de volledige afwerking van uw vijver, zwemvijver of zwembad.


Groothandel en detailhandel

Wij zijn zowel een fabrikant, groothandel en detailhandel van het assortiment beelden en andere tuinornamenten en artikelen welke je op onze website vindt.

Ook particulieren zijn bij ons dus van harte welkom. Contacteer ons ook gerust voor het aanleggen van vijvers, zwemvijvers en zwembaden.