Bed and breakfast de Tuinkamer 2.93

5 star(s) from 23 votes
Bremlaan 66
Knokke-Heist, 8300
Belgium

About Bed and breakfast de Tuinkamer

Bed and breakfast de Tuinkamer Bed and breakfast de Tuinkamer is a well known place listed as Hotel in Knokke-Heist , Bed And Breakfast in Knokke-Heist ,

Contact Details & Working Hours

Details

Achterin een groene tuin ligt de 'Tuinkamer' verborgen, een zelfstandige studio voorzien van alle comfort. De Tuinkamer is de ideale uitvalsbasis in België om de badstad Knokke, Brugge en omgeving te bezoeken. Om te genieten van alles wat de Oostkust te bieden heeft: cultuur, gastronomie, natuur en rust. Ideaal ook om te winkelen want Knokke staat bekend om zijn exclusieve boetieks en galerijen die ook op zondag open zijn!
De tuinkant van De Tuinkamer bestaat zowat volledig uit glas en zorgt samen met een lichtkoepel voor een heerlijk lichte en luchtige sfeer. aangezien de kamer zich op het einde van onze tuin bevindt hoeft u met niemand rekening te houden en bent u er 'eventjes weg van de wereld'. Bij goed weer kan u zalig relaxen in onze tuin.
De Tuinkamer biedt plaats aan 2 personen. U overnacht in een comfortabel dubbel bed met luxueus bedlinnen. In de zithoek met knusse zeteltjes voorzien wij natuurlijk de nodige lectuur en informatie over Knokke en omgeving. Wij zijn hier beiden geboren en staan steeds klaar om u te informeren en insider tips te geven. We brengen 's morgens graag een uitgebreide volle ontbijtmand op het afgesproken uur. Zo kunt u heerlijk langzaam wakker worden en ontbijten op uw eigen ritme.
Indien u met de trein komt halen wij u met plezier af aan het station.Deze is op 2 km van de B&B gelegen. Op het eind van onze straat is er een bushalte die u naar het centrum, Brugge of Sluis brengt of naar de kusttram Met de fiets staat u in 5 minuten in het centrum en het is 10 minuten fietsen naar zee, wij stellen fietsen ter beschikking van onze gasten tegen een kleine vergoeding. Wij stellen onze garage gratis ter uwer beschikking.
Maar bovenal willen we een gastenverblijf aanbieden zoals we het zelf graag zouden hebben.
Lekker uitwaaien aan zee, wij staan garant voor een onvergetelijk verblijf.