Bed and Breakfast Casa de Paja 2.71

5 star(s) from 7 votes
Borloweg 10
Sint-Truiden, 3800
Belgium

About Bed and Breakfast Casa de Paja

Bed and Breakfast Casa de Paja Bed and Breakfast Casa de Paja is a well known place listed as Hotel in Sint-Truiden , Residence in Sint-Truiden ,

Contact Details & Working Hours

Details

Casa de Paja ligt pal op het fietsroutenetwerk van Limburg, 8 km ten zuiden van Sint-Truiden, in het landelijke dorpje Kerkom. Vanaf de B&B kan je onmiddellijk beginnen met fietsen. De fietstochten kan je naar eigen wens samenstellen, kort of lang, en in lusvorm zodat je terug aan de B&B uitkomt. Het dorpje waar wij wonen, Kerkom-bij-Sint-Truiden, ligt temidden van de natuur, fruitgaarden, fiets- en wandelwegen. Je bent dus onmiddellijk in het groen!
Wat voor het fietsen geldt is ook zo voor het wandelen: je kan van aan de B&B luswandelingen maken, van 5 tot meer km, naar eigen wens!
Voor zowel het fietsen als het wandelen zijn goede kaarten en plannetjes beschikbaar ter plaatse. We helpen je met het uitstippelen van je route en geven je graag wat tips over de bezienswaardigheden onderweg of de leuke bestemmingen die je kan aandoen!

Je kan je eigen fiets meebrengen, aan het station is ook het fietsverhuurpunt waar je fietsen kan huren. Openbaar vervoer is er op 200m van de B&B, rechtstreeks naar het station, reguliere dienstregeling of een belbus.
De stad Sint-Truiden zelf is een middelgrote stad, met behoorlijk wat winkelaanbod en veel groen rondom. Kijk maar eens op de site van de toeristische dienst – ook voor regendagen zijn er mogelijkheden
http://tst2011.eyes-e-tools.net/Startpagina-Toerisme.html.
In Kerkom is er een brouwerij (streekbier http://www.brouwerijkerkom.be), en een klein authentiek bewaard gebleven dorpscafé. Allen binnen straal van 1km van de B&B.

In Casa de Paja boek je standaard “Kamer met ontbijt”, heerlijk ontbijten met huisgemaakte – en streekproducten. Je kan ook kiezen voor halfpension. Laat je verwennen door ons driegangenmenu: de zon op je bord!