Batipops 3.08

5 star(s) from 5 votes
industriezone
Poperinge, 8970
Belgium

About Batipops

Contact Details & Working Hours

Details

Je hebt bouw- of verbouwplannen? Tijdens onze jaarlijkse opendeur kun je op een ongedwongen manier kennis maken met 9 bedrijven op wandelafstand van elkaar, stuk voor stuk specialisten op hun terrein. Wil je je interieur een degelijke face-lift geven met een nieuwe keuken, badkamer of haard, aangepaste en hedendaagse verlichting of droom je van een eigen jacuzzi of zwembad? Heb je plannen voor de aanbouw van een veranda of wil je van je buitenterras een paradijs maken? Je kan vrijblijvend informeren, materialen kiezen en genieten van de sfeer. Je wordt met open armen ontvangen, krijgt vakkundig advies en je kunt er genieten van exclusieve promoties. Deze bedrijven van de industriezone Poperinge zijn mensen met ervaring. Zij tonen je tijdens dit weekend hun ruim aanbod aan kwaliteitsproducten en vakkennis. Een unieke gelegenheid om ideeën op te doen!
Dit zijn alvast de 9 bedrijven die vorig jaar van de partij waren : Kamo, Polybad, Megalec, drafabGREEN, Alu Lermytte, Vareno keukens, Verbeke Haarden, Desomer Plancke, Eskimoo.
Geïnteresseerde bedrijven uit de industriezone Poperinge die in de sector interieur/exterieur werkzaam zijn, en die ook willen deelnemen, kunnen zich aanmelden voor deelname bij info@kamo.be.