Bar ZaR 5.49

4.4 star(s) from 256 votes
Pourbusstraat 8
Antwerp, 2000
Belgium

About Bar ZaR

Bar ZaR Bar ZaR is a well known place listed as Arts & Entertainment in Antwerp , Cocktail Bar in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wie verse tiki cocktails of perfect geserveerde Highballs wilt proeven, moet koers zetten op Het Zuid. In één van de kleine straatjes die er uitgeven op de gedempte zuiderdokken vind je er Bar ZaR.

Bar ZaR heeft zowel voor de papillen als voor de ogen wat in petto. Voor de papillen is er een zeer ruim premium spiritassortiment met onder andere uiteenlopende soorten rum, whisky, gin, wodka, Tequila en Craftbeers. Maar er staan natuurlijk ook overheerlijke exotische cocktails, waaronder die spraakmakende Zombie, op de kaart. Voor de ogen is er dan weer het uiterst verrassende interieur. ZaR is immers meer dan een ‘gewone’ bar. Het interieur staat vol exuberante meubels, vintagespullen en unieke decoratieve voorwerpen.

Deze charmante en gezellige bar moet je dus zeker eens bezocht hebben wanneer je in Antwerpen bent. Bar ZaR wordt uitgebaat door vader en zoon die duidelijk veel liefde in hun vak steken. Neem dus plaats op één van de comfortabele zitjes of in één van de zetels en geniet bij sfeervol kaarslicht van het lekkers dat er in je glas wordt geschonken.