Aulnenhof 4.71

4.6 star(s) from 136 votes
Walshoutemstraat 74
Walshoutem, 3401
Belgium

About Aulnenhof

Contact Details & Working Hours

Details

Batterijen opladen in een oude abdijhoeve?

Deze prachtig gerenoveerde pachthoeve uit 1739 was de plek waar de tienden werden geïnd. Dat was een soort winstbelasting op de graanoogst.
Ze hoorde oorspronkelijk toe aan de abdij van Aulne, maar bevindt zich wel in heuvelend Haspengouw. Walshoutem bij Landen is een zeer rustige uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers tijdens hun weekendje uit. Doch in het hotel hoor je ook vreemde talen spreken. Ideaal voor expats of werknemers met een tijdelijke opdracht in het buitenland. Ook al moet je gedurende een periode dagelijks met de wagen naar Brussel, Leuven; Landen, Sint-Truiden, Luik of Namen, het Aulnenhof stelt je in staat de files en de drukte van de stad te ontvluchten. Ontstressen heet dat. De bereikbaarheid is erg goed, want de E40 is vlakbij.
Op de gloednieuwe comfortabele kamers heb je wifi, internetaansluiting, tv en miniibar. Ook in de salons vind je de nodige werkfaciliteiten. Na een verkwikkende nachtrust, wacht je steeds een riant ontbijtbuffet.
Lunchen kan à-la-carte. Voor de werkrelaties kan een dagprogramma worden geregeld. De golfcourt is echt niet ver. Pas gehuwden of echtparen die hun huwelijksverjaardag vieren, kunnen de bruidsuite boeken. De feestvierders kunnen zich wagen aan alcohol, want na het feesten kunnen ze de auto veilig aan de kant laten staan. Alle bedjes in het Aulnenhof zijn even zacht!