Atelier H 2.27

5 star(s) from 4 votes
Rauwelkoven 72
Geel, 2440
Belgium

About Atelier H

Atelier H Atelier H is a well known place listed as Engineering/construction in Geel , Carpenter in Geel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Atelier H wil in de provincie Antwerpen en omgeving actief zijn op twee vlakken: schrijnwerker/meubelmaker en bouwbegeleiding met een specialisatie in houtbouw en gevelbekleding.

Als schrijnwerker/meubelmaker kan je bij mij terecht voor alle realisaties die denkbaar zijn in interieurafwerking, meubels, houtskeletbouw, gevelbekledingen (in hout, maar ook ander materialen).
In samenwerking met een (interieur)architect of naar eigen ontwerp.

Voor de bouwbegeleiding val ik terug op m'n jaren ervaring als werfleider en kan ik van dienst zijn voor het hele bouwproces en dat voor alle betrokken partijen.

Van de bouwheer of architect kan ik het opvolgen en coördineren van de verschillende partijen bijstaan of overnemen. Dit zie ik verder gaan dan de wekelijkse werfvergadering: als één aanspreekpunt OP de werf, actief meewerkend, werken uitvoerend die nu soms tussen de verschillende partijen vallen.
Een alternatief voor een sleutel-op-de-deur aanpak of algemene aannemer. Zo vormen we een klein team van architect, bouwheer en werfleider waarin ieder zijn functie heeft, meedenkt en werkt aan het uiteindelijke resultaat.
De architect vertaalt de wensen van de bouwheer naar een plan en waakt over het ontwerp en concept.
Als werfleider zorg ik dat het ontwerp verwezenlijkt wordt en coördineer de verschillende aannemers.

Voor de architect kunnen details uitgewerkt worden, details die technisch uitvoerbaar zijn en de visie van de architect volgen. Verder zoek ik uitvoerders en leveranciers die deze details kunnen verwezenlijken.

Voor de bouwheer die zelf aan de slag gaat wil ik een aanspreekpunt zijn voor advies, materiaal en gereedschap. Mits een goede begeleiding, materiaal aan een correcte prijs en het juiste gereedschap kan je flink besparen op de bouwfactuur zonder in te boeten aan kwaliteit.

Een vraag over hout, bouw, of wat Atelier H kan bijdragen aan jouw (bouw)project, ik hoor het graag!