Art Under Construction 2.12

5 star(s) from 1 votes
4 krom genthof
Brugge, 8000
Belgium

About Art Under Construction

Art Under Construction Art Under Construction is a well known place listed as Organization in Brugge ,

Contact Details & Working Hours

Details

art under construction

een oud pakhuis van het Oosterlingenhuis* - verzamelplaats voor Oost-Europese kooplieden - dat een belangrijk deel uitmaakte van de geschiedenis van de stad Brugge.

nu wordt het pakhuis volledig gestript en krijgt het een nieuwe invulling. gedurende één weekend staat het decor voor de verkoopstentoonstelling "art under construction".

6 hedendaagse kunstenaars van bij ons met een totaal verschillende vorm van expressie! wat is de link? is er een link? voor mij is er een grote link! het beeld van onze hedendaagse maatschappij dat ze weergeven op deze vier verdiepingen. zoveel verschillende visies, verschillende achtergronden, enz

slagen we erin om de schoonheid in de verscheidenheid te zien! respectvol en harmonieus zodat er voor elkeen plaats is in het geheel?

bouwen steen voor steen, respectvol zoals deze kunstenaars stap voor stap werken aan het beeld van hun expressie, en toch zo verschillend.

om alles in een totaal hedendaags beeld te brengen wordt
de Art Under Construction aangekleed met 2 modeshows.
de schoonheid van de creatie brengt rust en een goed gevoel.

we bieden onze bezoekers de mogelijkheid een stuk van deze schoonheid en creatie verder te laten leven in hun woonomgeving.

peter cooreman
kunstcurator kasteel borgwal (B)
en Sacre Coeur Olargues (Fr)