Art-illustria vzw 3.08

4.6 star(s) from 8 votes
houthulststraat 132
Staden, 8840
Belgium

About Art-illustria vzw

Art-illustria vzw Art-illustria vzw is a well known place listed as Event in Staden , Art Gallery in Staden , Performance & Event Venue in Staden ,

Contact Details & Working Hours

Details

Art-illustria vzw wil een vereniging zijn waar cultuurminnenden elkaar vinden, meer bepaald in de lijn van kunst en ambacht in de breedste zin van het woord, maar natuurlijk ook een ontmoetingsplaats voor sympathisanten en kunstliefhebbers. Het spreekt voor zich dat in onze cultuur meer zit dan kunst alleen, dat eten – drinken – onze gezondheid fysiek en spiritueel- erfgoed… een belangrijk deel uit maken van ons echte wezen. Ook daar zal Art-illustria vzw de nodige aandacht aan geven.
Culinaire thema’s, lezingen over gezondheid en levenskwaliteit, gastronomie en alternatieve wijsheden enz… komen ook aan bod.
De oprichters en het dagelijks bestuur werken al enkele jaren samen. Door de verscheidenheid van ons team kunnen we onze ‘Know how’ aanbieden aan hen die in de schemerzone zitten en de stap niet kunnen (lees weten) of durven zetten naar het professionalisme (meestal semiprof). Wij bezorgen u de nodige tips of tonen u de juiste richting. Art-illustria vzw beschikt over 3 ateliers. Zo kunnen we al voorzien in een waaier van cursussen en workshops.
Verder is er de mogelijkheid om in Art studio Brikat tentoon te stellen. Als individueel zijn wij eveneens een vaste waarde bij o.m. ‘Buren bij kunstenaars’ – ‘Dag van de ambachten’ – - enz… Daarboven worden tal van andere korte of langere periodes in binnen en buitenland tentoonstelling of gebeurtenissen ingericht. Op vraag van derden richten we bijvb. Ook expo's – markten - lezingen - demonstraties – workshops – proevingen en zo meer in.
ook samenwerkingen met gelijkgestemde verenigingen gaan we niet uit de weg, zo kennen we een bloeiende samenwerking in het kader van de Kunstkamerconcerten met vzw De Ladder uit Roeselare