Aromarie 2.25

5 star(s) from 1 votes
Meulemanstraat 24
Oostkamp, 8020
Belgium

About Aromarie

Aromarie Aromarie is a well known place listed as Caterer in Oostkamp ,

Contact Details & Working Hours

Details

CATERING OP MAAT
> Voor bedrijven.
Aromarie biedt gezonde, gevarieerde en seizoensgebonden lunches aan. Wil jij je klanten of personeel eens iets anders serveren dan die saaie belegde broodjes met te veel mayonaise? Dan zit je bij Aromarie goed. Ook een vieruurtje of dessertje om de lunch heerlijk af te sluiten is mogelijk.
>Voor particulieren.
Ontvang je graag vrienden en familie maar sta je helemaal niet graag uren aan het fornuis? Perfect, want Aromarie helpt jou hier graag bij. Er zijn vaste gerechten beschikbaar zodat je zelf een menu kan samenstellen. Naast deze vaste formules kan de menu ook in samenspraak of in thema opgesteld worden.

CULINAIRE WORKSHOPS
Gezonde gerechten kunnen echt wel spannend en boordevol smaak zitten, dat toon ik je graag aan in mijn culinaire workshops. Bij Aromarie leer je hoe je snel een gezonde maaltijd op tafel kan toveren. Geen gojibessen, chiazaad of andere overhypte ingrediënten. Ik werk met producten die je in elke supermarkt kan vinden zodat je op een betaalbare manier heerlijk en seizoensgebonden kan koken.

Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige in het bereiden van allergieproof maaltijden. Zo is mijn vriend glutenintolerant, en ikzelf ben allergisch voor zuivel en eieren. Maar dit hoeft helemaal geen hinderpaal te zijn, want in de workshop demonstreer ik hoe je deze uitdagingen toch culinair kan aanpakken.

Tijdens de kookdemo hoef je zelf niet te koken maar kan je volop genieten. Ik toon in een ongedwongen sfeer hoe je een gezonde maaltijd kan bereiden.