Ardennen Landgoed Le Herou 4.07

4.5 star(s) from 13 votes
rue de nisramont 57
Nisramont, B-6983 Nisramont La Roche
Belgium

About Ardennen Landgoed Le Herou

Contact Details & Working Hours

Details

Schitterende omgeving in het hart van de Ardennen
Prachtig Landgoed, prachtig gelegen in beschermd natuurgebied in het hart van de Belgische Ardennen, bij La Roche. Ver weg van alle drukte, maximale privacy.

Vakantie weekend Ardennen Survival !
De ideale uitvalsbasis voor wandelingen, outdoor activiteiten en toeristische uitstapjes. Landgoed Le Hérou grenst zowel aan de rivier de Ourthe als aan het stuwmeer. Het uitzicht rondom is uniek, vooral vanaf de Belvedère (30m)! U ziet ook herten, wild en roofvogels.

Landhuis
Het Landhuis (1400 m²) is recent gerenoveerd, sfeervol en comfortabel ingericht. Het heeft zijn authentieke karakter behouden. Alle faciliteiten zijn aanwezig, ook voor uw zakelijke meetings. Mooie slaapkamers, nieuwe douches en heerlijk relaxen in de ruime sauna met bubbelbad.

Catering
Heerlijk koken in de professionele keuken (70 m²), ook voor uw kookworkshop! Feestelijk BBQ'en op de ruime zon terrassen (250m²) of in het park. Voortreffelijke catering kan ook. Tijdens een gezellig ontbijt, lunch of diner geniet u rondom van het schitterende uitzicht, het hele jaar door.

Outdoor activiteiten
Voor outdoor activiteiten een perfecte locatie. Wij ontwikkelden immers het concept Outdoor Training! Voor uw onvergetelijke weekend Ardennen.