Archideau 2.39

5 star(s) from 3 votes
Overdam 23
Zomergem, 9930
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

01/04/2013

Via deze pagina wil ik graag mezelf en mijn onderneming Archi d’eau aan u voorstellen.

Mijn naam is Tom De Backer en reeds acht jaar ben ik actief in de sector sanitair en warmtetechnieken. De laatste vier jaar richtte ik me meer en meer op het complete badkamerinterieur waarbij de juiste beleving in deze ruimte centraal staat. Om mijn persoonlijke creativiteit en vakkennis beter te kunnen aanbieden aan de klant werd Archi d’eau in het leven geroepen.

Met Archi d’eau trek ik de kaart van totale badkamerrenovaties, startend bij uw idee tot en met het leveren van het gewenste resultaat. Voor het ontwerp werk ik samen met Architecte Kimberley Hazebrouck uit Knokke/Zomergem. De uitvoering en coördinatie neem ik voor mijn rekening. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog steeds bij Archi d’eau terecht voor standaard sanitair en CV-werken.

Archi d’eau staat voor het creëren van badkamers op maat van de klant. Volledig in zijn/haar stijl, met veel aandacht voor originaliteit en afwerking. De vragen en behoeftes van de klant, gecombineerd met het advies van Archi d’eau, zorgen voor een evenwichtig uitgetekend en kwalitatief afgewerkte ruimte in huis, waar de klant een nieuwere, aangenamere badkamerbeleving zal ervaren.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op via 0498 20 95 51 of info@archideau.be