Alpaca Tumulus 3.45

4.8 star(s) from 12 votes
groenplaats 10
Limburg, 3890
Belgium

About Alpaca Tumulus

Alpaca Tumulus Alpaca Tumulus is a well known place listed as Tourist Attraction in Limburg , Pet Breeder in Limburg ,

Contact Details & Working Hours

Details

Alpaca Tumulus is een fokkerij die gegroeid is uit de passie voor de alpaca. Het startte allemaal in 2012 met 2 hobbydieren maar al snel werden er alpaca's aangekocht om ook ons te begeven in de showring. Ook dit veroverde ons hart en hebben we besloten om in 2014 te starten met onze jury cursus om zelf de dieren te mogen keuren.

Maar elk jaar geven ze ons een prachtig geschenk en dat is hun super zachte hypo-allergene wol, deze wordt dan ook verwerkt tot garen op volledig ecologische wijze en wordt te koop aangeboden in onze boerderijwinkel TumPacaShop. Naast de wol en accessoires van onze eigen dieren kan u er ook terecht voor de producten van Kuna en Apu Kuntur, fair trade vanuit Peru.

Gezien we zelf alles hebben moeten uitzoeken willen we onze klanten graag een totaal pakket aanbieden en ook de alpacavoeding Camelid Complete Feeds is bij ons verkrijgbaar. Een vitamine Drench staat ook bij ons op de planken samen met alpaca halters, leikoorden, cria jasjes en een hoevenschaar om uw alpaca toolbox compleet te maken.

Om dit pakket aan te vullen en te vervolledigen stellen wij met trots ook ons scheerservice aan u voor. De maanden mei tot juli zijn de ideale periode voor deze dieren hun winterjasje uit te doen en dit doen wij op verplaatsing na afspraak. Wenst u meer info hierover of opgenomen te worden in ons bestand, stuur dan een mailtje naar gunther-willems@telenet.be of berichtje 0032 475 77 18 19.

Vanaf najaar 2016 kan u bij Alpaca Tumulus ook cursussen volgen over alpaca's op verscheidene niveau's. Voor de beginner hoe hij dit moet aanpakken en wat hij mag verwachten bij het houden van alpaca's tot hoe een alpaca vacht is opgebouwd en deze leren begrijpen. Meer info hierover kan u vinden op onze website www.alpacatumulus.com

Naar aanleiding van de grote vraag om tijd te mogen doorbrengen bij onze knuffelberen hebben wij nu ook de alpaca beleving opgenomen in ons gamma. Alles hierover kan u terugvinden op de website www.alpacatumulus.com.

Kortom bij ons zijn we helemaal alpaca!