Alligna 2.06

4 star(s) from 1 votes
Plattebeekstraat z/n Bijgebouw 1 Nekkerhal
Mechelen, 2800
Belgium

About Alligna

Contact Details & Working Hours

Details

Alligna Event & Expo Service

Alligna Event & Expo Service, de specialist voor uw totaalconcept, zal U graag bij uw volgende beurs assisteren met de uitgave van een exposantenhandboek.

Gegroeid uit een beursorganisatie, zijn wij reeds meer dan 20 jaar de technische partner van de grootste manifestaties in de Nekkerhal en elders.

Uw idee, uw vraag of concreet concept van een beurs of event, vertalen wij in een afgewerkte realisatie

INDIVIDUELE STANDENBOUW

Alligna is de specialist in individuele standbouw in binnen- en buitenland en biedt u een totaalpakket aan met o.a. de standbouw, meubilair, verlichting, plantendecoratie, logo’s, belettering, ….

Of u een gewone of eerder een in het oog springende designstand wenst, Alligna geeft u altijd een ontwerp dat zowel door uw commerciële dienst als door uw financieel adviseur goedkeuring kan krijgen.


GENERALE STANDBOUW

U hebt voor uw beurs of event een lay-out in gedachten, of enkel maar een vage indeling... wij verzorgen uw planontwerp, ingetekend in de contouren van De Nekkerhal, Heizel, Flanders Expo, of andere locatie ...

Een volledige Expo-service, incluis opmaak van een exposantenhandboek, is een specialiteit van onze firma.

Het bouwen van ALL-IN stands, gepersonaliseerde stands, Vip-ruimte, onthaaldesks,... wij zijn thuis in alles wat systeembouw te bieden heeft.

Wij coördineren op technisch-organisatorisch vlak uw event of beurs.

“Alligna Event & Expo-service heeft zeker genoeg materiaal in eigen huis om ook uw publieks- en/of vakbeurs volledig modulair op te bouwen met uniforme standen. Ons pakket van diverse kleurpanelen kan uw beurs een dimensie geven!