Aecars BVBA 5.67

4.5 star(s) from 955 votes
Rijksweg 4
Izegem, 8870
Belgium

About Aecars BVBA

Aecars BVBA Aecars BVBA is a well known place listed as Automotive in Izegem , Car Dealership in Izegem ,

Contact Details & Working Hours

Details

In April 2003 richtte Alexander Roelens een autobedrijf op met één gerichte focus: het selecteren van de allerbeste occasiewagens uit het welomlijnde Duitse merkenaanbod van Audi, BMW & Porsche. De onomwonden doelstelling bestond erin klanten te verzekeren van een kwaliteitsaanbod dat enig was in zijn soort. De wagens, geleverd door de gespecialiseerde zaak, moesten synoniem staan voor een unieke en zorgeloze rijervaring...

De onderneming slaagde in zijn opzet. Vandaag refereren vele liefhebbers van Duitse topwagens naar Aecars. Klanten stellen hun vertrouwen in ´Aecars´.

De voortgezette kwaliteitszorg en de verdere verfijning van de selectieprocedures, gehanteerd bij het opbouwen van de stock, maken dat Aecars kan reflecteren op een snelgroeiend bestand van tevreden klanten.

In November 2009 realiseert Alexander Roelens zijn échte levensdroom. Aecars krijgt een tweede locatie bij met een prachtige showroom en moderne werkplaats. Aecars biedt op deze manier extra service aan zijn klanten.

Uw droomwagen "à la carte". Naast de ruime keuze uit stockwagens biedt Aecars ook de gelegenheid om uw droomwagen te leveren volgens uw vereisten. Dankzij de constante groei van Aecars heeft dit bedrijf een ruim netwerk opgebouwd aan contacten in zowel binnen- als buitenland. Op deze manier kan uw droomwagen in vervulling gaan en binnen een zéér kort termijn geleverd worden.

Aecars heeft eveneens een flinke investering gedaan in zijn nieuwe werkplaats. Het atelier beschikt over 5 hefbruggen, remtestbank, airco-onderhoudsapparatuur, diagnosecomputer, wasplaats, enz.... en twéé befaamde mekaniekers uit officiële concessies met méér dan 15 jaar ervaring.

U kan er zowel terecht voor de service van uw wagen, de herstelling van uw koetswerk en de aankoop van velgen en banden. Gespecialiseerd in het herstellen van uw beschadigde velgen.

Bij de aankoop van uw droomwagen wordt u professioneel advies verleend door ervaren raadgevers. U wordt niet geconfronteerd door opdringerige verkopers maar maakt in alle vrijheid uw keuze.

Bezoek onze showroom en laat u verleiden door topkwaliteit !

Aecars, Passion For Cars ! Quality is a must !